Följ oss på FacebookFölj oss på Pinterest

Grafisk design

Vi erbjuder grafisk design inom det mesta.

En flashanimation förmedlar känsla och ger din webbplats det lilla extra. Vi hjälper dig att marknadsföra ditt företag eller dina produkter / tjänster på ett snyggt och professionellt sätt.

Vill du synas i tidnigen? Vi hjälper dig med budskapet och designen och tar fram en tryckförlaga som klarar de tekniska förutsättningarna såsom upplösning och färgprofil.

Annonsera på din bil och nå ut till mängder av potentiella kunder! Vi designar din bildekor och hjälper dig att få fram ditt budskap.

En bild säger mer än 1000 ord! Vi kan hjälpa dig med bland annat färgkorrigering, friläggning och kollage.

Ett snyggt brevpapper som följer din grafiska profil ger ett professionellt intryck och förstärker din företagsprofilering. Vi kan ta fram tryckförlagan till dina brevpapper och kuvert.

Vad ska dina broschyrer och foldrar förmedla? Vi hjälper dig med design och val av material för att marknadsföra ditt företag på bästa möjliga sätt.

Din grafiska profil presenterar ditt företag och varumärke. Genom ett konsekvent val av bland annat färger och typsnitt höjer man igenkänningsfaktorn och förmedlar en professionell känsla.

Illustrationer ger en unik touch till såväl webbplatser som trycksaker. Cobra Design skapar illustrationer i harmoni med din grafiska profil.

Logotypen är företagets ansikte utåt. Vi hjälper dig att skapa en unik design utifrån dina egna idéer och tankar.

Vill du ha hjälp med att göra professionella presentationer? Vi förmedlar ditt budskap på ett snyggt och lättförståligt sätt.

Vill du förbättra dina bilder? Vi kan retuschera och ta bort osmickrande eller störande detaljer samtidigt som vi framhäver din bästa sida.

Det är viktigt att synas på mässor och event. Vi skapar ditt mässmaterial efter din grafiska profil.

Behöver du en ny dörrskylt? Vill du synas på reklamskyltar? Vi fixar designen så att ditt företag syns!

Visa upp ditt företag och ge dina plagg ett unikt utseende. Vi tar fram tryckförlagor till jackor, tröjor, t-shirts, mössor, väskor och mycket mer!

Visitkortet är den mest personliga trycksaken och representerar både dig och ditt företag. Låt Cobra Design skapa ditt personliga visitkort!

annonser

animationer

bildekor

bildredigering

brevpapper

broschyrer

grafisk profil

illustrationer

logotyper

powerpoint

retusch

rollups

skyltar

textiltryck

visitkort